Fokus på optimering hos Bosch Car Service Viborg

Med 24 ansatte på værkstedet og det samme antal lifte, er der altid fokus på optimering af arbejdsprocesser hos Bosch Car Service Viborg. Værkstedet er ejet af Agilease A/S – et leasingselskab, som stiller attraktive biler til rådighed for såvel private som erhvervskunder.

Læs artiklen her…


Tysk 2-mandsbilværksted gør op med den digitale papirøkonomi

Et lille bilværksted i Bayern – to mænd, to lifte. Det lyder som et fredfyldt liv. Og sådan var det tænkt, da Hannes Weinzierl blev selvstændig i sin fars tidligere værksted. Men drømmen om idyllen brast næsten – på grund af det administrative arbejde.

Læs artiklen her…


Svensk BMW-specialist digitaliserer kunde- og værkstedsstyring

Bil- & Elservice Ludvika AB har noget at have det i, når de kalder sig BMW-specialister. Firmaet har nemlig fra dets start i 1963 og indtil for nylig været autoriseret BMW-værksted i den svenske by Ludvika, der ligger 220 km nordvestligt fra Stockholm.

Kunde- og værkstedsstyring har været kørt på traditionel analog vis indtil årsskiftet 2021/2022, hvor overgangen til en digital løsning med TriSys blev igangsat. Læs mere om firmaets erfaringer i denne artikel.

Læs artiklen her…


Case – Autoværksted – eCAR

Den Randrusianske RAM og Dodge forhandler eCAR, valgte i sommeren 2019 at skifte til TRISYS værksteds- og kundestyringssystem, der i Danmark markedsføres af AUTOGROUP International medlemmet Auto-G Danmark, under navnet G-plan. Her over et år senere har vi besøgt eCAR for at tale med dem om deres erfaringer.

Læs artiklen her…


Case – Autoværksted – CB AUTO

AUTO-G Denmark, del af GROUPAUTO International, har brugt TRISYS platformen til at udvikle deres eget værkstedsstyringssystem – Gplan. Forventningerne har været høje lige siden introduktionen – og efter bare 6 uger er 25 systemer oppe og køre. VI har besøgt C.B. Auto, som var et af de første værksteder til at tage Gplan i brug, for at høre om deres erfaringer.

Læs mere…


Case – Autoreservdelsgrossist – AUTO-G

På baggrund af over 30.000 bilejeres bedømmelser i 2018, som værkstedsportalen Autobutler har indsamlet og analyseret, kan Fair AutoService i Holstebro bryste sig af at indtage 3.-pladsen på listen over Danmarks bedste værksteder. Vi har besøgt værkstedet for at få deres opskrift på succes.

Læs mere…