TRISYS – værkstedsstyring

Med TRISYS får dine autoværkstedskunder ikke kun muligheden for at strømline deres forretning og konvertere administrativ tid til fakturerbar tid. De får også muligheden for at tilbyde deres kunder værdifulde tjenester, der fører til mere kundeloyalitet og lønsom forretning. For grossister for hvem det måtte være relevant tilbydes TRISYS også som en private label løsning.

For yderligere information henviser vi til vores TRISYS hjemmeside.


TRICON – OBD connectivity-løsning via smartphone og med mulighed for fuld integration til TRISYS

TRICON er en connectivity-løsning med tilhørende OBD-dongle, der sørger for adgang til de fleste ældre køretøjers data. OBD-donglen logger udelukkende driftsdata – fejlkoder, batterispænding og kilometertæller, som via en app på en smartphone overføres og registreres i en central database. Værksteder får således mulighed for at minde bilejere med OBD-donglen installeret om et forestående service og kontakte dem når fejlkoder registreres. TRICON vil ligesom TRISYS også kunne fås i en private label løsning.

TRICON løsningen er under udvikling og yderligere information om systemet fås ved henvendelse til info@triscansoftwaresolutions.dk.


TRICAT – online katalog med mulighed for fuld integration til TRISYS

TRICAT er et online katalog, der kan anvendes som stand-alone løsning eller fuldt integreres i TRISYS. Med TRICAT kan grossister, der enten står over for at skulle anskaffe sig eller mangler et moderne og åbent katalog til deres e-handelsløsning, undgå selv at skulle udvikle det. TRICAT vil ligesom TRISYS, også kunne fås i en private label løsning.

Yderligere information om systemet fås ved henvendelse til info@triscansoftwaresolutions.dk.